HázMester 2013.03.27. 13:12

Kedves Látogatónk!

Miénk a Ház! munkacsoport néven havi rendszerességgel indítunk városismereti felfedező túrákat Budapest-szerte, amelyekkel az a célunk, hogy mindenki megismerhesse fővárosunkat és akár elhivatott városvédők is kikerüljenek köreinkből.

Nem törekszünk extrém helyek megmutatására. Egyszerűen csak házról-házra járva szeretnénk megismertetni azt a kultúrkincset, ami összegyűlt itt az évszázadok alatt. Legyen az építészeti, művelődéstörténeti vagy kultúrtörténeti érdekesség, azokban mind mi is benne vagyunk. Vagy mint használók vagy mint örökösök, de a lényeg, hogy óvjuk épített örökségünket és vigyázzunk a házunk tájára.

Legyenek társaink, vegyenek részt izgalmas sétáinkon és legyen miénk minden ház!

Amennyiben szeretne körünkhöz csatlakozni, "lájkolja" facebook oldalunkat (ahol bővebb leírást is találhat programjainkról) vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Üdvözlettel,

a Miénk a Ház! csapata

mienk_a_haz_logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mienkahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr775175773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása